Ciorba de legume de vară este o adevărată încântare pentru simțuri, perfectă pentru a celebra bogăția sezonului cald. Această rețetă tradițională românească aduce laolaltă cele mai proaspete legume de sezon într-o supă ușoară și plină de arome naturale. Ciorba este delicat aromatizată cu verdețuri proaspete ce îi conferă un gust revigorant și autentic. Ideală pentru prânzuri ușoare sau cine în familie, ciorba de legume de vară nu doar că hrănește, ci și răcorește, fiind o alegere sănătoasă și savuroasă pentru zilele călduroase.
Ciorbă de legumeIdeea de a călători înseamnă mai mult decât a vizita obiective turistice. A descoperi noi restaurante, gusturi inedite și preparate locale autentice completează experiențele culturale pentru orice gurmand. Prin această secțiune vă propun să punem șorțul în cui, să ne pregătim papilele gustative și să pornim împreună într-o călătorie a simțurilor spre noi destinații.
Weekend culinar în Budapesta - Double Shot Partisan CoffeeÎn fiecare dimineață, cafeaua ne trezește simțurile și ne pregătește pentru ziua care urmează. Dar v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă atunci când această băutură aromată și energizantă se întâlnește cu arta bucătăriei?
Eclere Franțuzești - cu cafea arabica Julius MeinlHaideți cu mine într-o aventură culinară și descoperiți o lume plină de pizza cu topping-uri inedite și surprinzătoare! Cu siguranță veți fi încântați să descoperiți opțiuni precum pizza cu fistic, cartof copt sau stracciatella. Așadar, pregătiți-vă papilele gustative!
Weekend culinar în București - Zest PizzaSăptămâna aceasta vă propun o nouă călătorie, însă de această dată pe tărâmuri orientale.
Weekend culinar în București - Le BabBlenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăChef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somonRoxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă pentru cei care vor un twist interesant la rețeta tradițională de salată de beouf.
Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasăRoxana Blenche pregătește masa de Paște! Vezi cum se prepară rețeta de terină cu brânzeturi, un aperitiv gustos și de efect, dar foarte ușor de preparat. Mai jos găsești lista cu ingrediente și modul de preparare!
Terină cu brânzeturiChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuțChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Ficaței de pui cu piure de cartofi
Ficăței de pui cu piure de cartofiChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Clătită Dulce cu Mascarpone și Caramel - By Blenchef
Clatită dulce cu mascarpone și caramelChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Mic dejun rapid - Oua Benedict cu somon de Alaska - By Blenchef
Ouă Benedict cu somon de AlaskaAstazi, intr-un nou episod din Traditii Romanesti, facem o vizita in orasul Sarasau din Maramures pentru o surpriza delicioasa. Roxana Blenche gateste, impreuna cu matusile sale, placinta cu branza, marar si ceapa, un preparat traditional romanesc din Maramures. Placinta cu branza, marar si ceapa este una dintre cele mai populare preparate din Sarsau, Maramures, o mancare traditionala cu valoare culinara istorica. Reteta de Varzar este pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Afla cum se prepara Varzarul dar si ce traditii romanesti ascunde Maramuresul, cu Roxana Blenche! Vezi video
Plăcinte din Sarasău - rețetă din Maramureșul istoricChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Gris cu Lapte Pane - By Blenchef
Griș pane cu lapteRoxana Blenche a venit in inima Maramuresului, in satul Breb, pentru a descoperi traditii romanesti si mancare traditional romaneasca. Experimenteaza cele mai frumoase traditii din Maramures si vezi cum se prepara faimoasele gogosi ardelenesti, sau pancove. Pancova este un preparat specific zonei Maramuresului. Seamana cu gogosile, motiv pentru care i se mai spune gogoasa ardeleneasca. Reteta traditionala o poti urmari in clip, precum si istoricul acestei zone. Blenchef aduce traditia romaneasca culinara mai aproape de tine! Vezi reteta video!
Pancove din Breb - rețetă din inima MaramureșuluiRoxana Blenche vine astăzi cu o rețetă de burger de care o sa te îndrăgostești! Dacă ai poftă de ceva bun, reteta de burger de vita cu ceapa caramelizata este solutia perfecta. Rapid, simplu și gustos, acest burger de vita cu ceapa caramelizata se poate prepara cu usurinta, in cateva minute!
Burger de vită cu ceapă caramelizatăAstazi te invit sa incerci o reteta simpla de paste bolognese (ragu de vita) by Blenchef! Aceasta reteta de paste este perfecta pentru o cina romantica! Cu cativa pasi simpli vei avea un preparat de paste bolognese de care te vei indragosti! Vezi reteta video de Paste Bolognese.
Paste bologneseChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Salata de conopida și rodie - Babana și Blenche în bucătărie
Salată de conopidă și rodieO tocanita buna si rapida pentru o zi relaxanta! Daca nu prea ai chef sa iti petreci timpul in bucatarie, dar vrei ceva delicios, reteta de tocanita traditionala a Roxanei Blenche este solutia perfecta! Tocanita traditionala by Blenchef se prepara in doar 20 de minute, iar gustul delicios te va duce cu gandul la copilarie! Spor la gatit! Vezi reteta video
Tocaniță tradițională de porcChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Para fiarta în vin cu crema de ciocolata alba si pastarnac - Reteta Chefi La Cutite
Pară fiartă în vin cu cremă de ciocolată albă și păstârnac - Rețeta de la Chefi La CuțiteChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste Fresh și reci pentru vara - reteta simpla și rapida pentru mai multe zile
Paste fresh și reci pentru varăVă împartășesc o rețetă preferată de a mea și vă încurajez să gătiți și voi o pizza cu ingredientele voastre favorite sau cu cele pe le aveți deja prin casă! Vezi video
Pizza cu mozarella, gorgonzola, pere și busuiocChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste cu roșii cherry și busuioc gata în 2 timpi și 3 mișcări
Paste cu roșii cherry și busuiocChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Chilli con carne în stil Texan | Blenchef
Chilli con carne în stil TexanChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Macarons cu crema de ciocolata
Macarons cu cremă de ciocolatăChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de ton | Blenchef
Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de tonChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste AOP - Aglio, Olio e Peperoncino - By BLENCHEF
Paste AOP - Aglio, olio e peperoncinoChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Reteta de Cheesecake Linte - By Blenchef
Cheesecake cu linte