Chilli con carne în stil Texan

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Chilli con carne în stil Texan | Blenchef

Ingrediente

  • Antricot de vită - 2kg
  • Ceapă albă - 400g
  • Ardei iute - 2 buc
  • Ardei iute mexican - 30g
  • Sos de roșii - 200g
  • Coriandru verde - 10g
  • Nachos - 50g
  • Fasole roșie d'aucy - 400g
  • Ulei de măsline 30g
  • Apă
  • Sare / Piper după gust

Mod de preparare

Alegem o carne de vită aromată, o varietate de ardei uscați - dulci, proaspeți, iuți și afumați - și cea mai gustoasă și crocantă fasole roșie Al Vapore de la d’aucy




Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci
Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș
Stufat de berbecuț

Stufat de berbecuț

Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef

Stufat de berbecuț