Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Cheesecake cu linte

      Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Reteta de Cheesecake Linte - By Blenchef

      Ingrediente

      • Linte d’aucy 200g
      • Tofu 500g
      • Ciocolata 82% 100g
      • Merisoare 50g
      • Unt de cocos 100g
      • Crema de alune 200g
      • Arahide prajite 100g
      • Capsuni uscate 10g
      • Zmeura 50g
      • Afine 50g

      Mod de preparare

      Reteta de Cheesecake Linte - By Blenchef. Cum faci cheescake acasa. Pasii de preparare ai retetei de cheescake.

      De multe ori când ne gândim la linte, așa-i că deserturile nu sunt primele care ne vin în minte?
      Dar…ce ai zice dacă ți-aș spune că poți transforma un cheesecake obișnuit într-unul gustos, sănătos, ușor de preparat și vegan? 🍰
      Cu această rețetă, te poți bucura de un răsfăț delicios, dar și sănătos, bogat în proteine, vitamine și fibre.
      Am ales lintea Al Vapore de la d’aucy , care este recoltată în sezon, în momentul optim de maturitate și face parte din gama de conserve care nu conține zahăr.
      Garantez că te vei îndrăgosti de această rețetă și vei vedea lintea într-o cu totul altă lumină!

      Comentarii

      Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

      Adaugă comentariu

      Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!

      Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!

      Bun venit în bucătăria mea, un loc unde magia Crăciunului prinde viață în mirosuri, gusturi și decoruri de poveste! Astăzi vreau să vă povestesc despre o experiență inedită și, în același timp, să vă încânt cu un proiect DIY perfect pentru sărbători: o coroniță de Crăciun delicioasă, gătită chiar pe blaturile Technotop de la Kastamonu.

      Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!
      Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată

      Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată

      Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată
      Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

      Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

      Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.

      Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango