Chiftelele marinate sunt unul dintre preparatele care aduc mereu aminte de gustul copilăriei. Cu o combinație savuroasă de...
Chiftele Marinate în sos roșu cu condimente FuchsAstazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea! Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din...
Pătrate mari cu jumări și brânzăCiorba de păstăi verzi cu afumătură este o mâncare tradițională românească, savuroasă și reconfortantă, ideală...
Ciorbă de păstăi verzi cu afumăturăCiorba de legume de vară este o adevărată încântare pentru simțuri, perfectă pentru a celebra bogăția sezonului...
Ciorbă de legumeÎn universul deliciilor sănătoase unde răsfățul întâlnește nutriția într-un mod cu totul special, rețeta...
Smoothie Panna CottaAceastă rețetă delicioasă și sănătoasă combină spanacul proaspăt cu un sos bogat de roșii și ouă ochiuri...
Spanac în sos de roșii și ouă ochiuriDeserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a...
Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mangoÎn universul culinar, există unele preparate care reușesc să își păstreze farmecul și popularitatea de-a lungul...
Supa de mazăre cu menta și portocalăÎmi ador bucătăria și asta e de la sine înțeles. Prin prisma meseriei de bucătar, o percep ca fiind locul meu de...
Miel umplut - KastamonuBună dragii mei, Sunt curioasă să aflu: Voi cu ce preparat asociați masa de Paște? Întrebarea vine după ce am...
Pască cu aluat - BăneasaAstăzi, doresc să împărtășesc cu voi o rețetă absolut delicioasă, iar pentru asta îi am alături pe prietenii de la...
Placintă cu ton - Năvodul PlinSpaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa
Spaghete carbonara - cu paste făinoase BăneasaÎn fiecare dimineață, cafeaua ne trezește simțurile și ne pregătește pentru ziua care urmează. Dar v-ați întrebat...
Eclere Franțuzești - cu cafea arabica Julius MeinlBanana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de...
Banana BreadAstăzi vin cu o rețetă inedită pentru iubitorii de pește. Rețeta de pește Red Fish, servit cu morcovi caramelizati...
Red Fish cu morcovi caramelizațiUn desert absolut delicios pentru cei cu pofte dulci. Împreună cu Nobo îți arătăm cum se face rețeta de Panna Cotta cu...
Panna Cotta cu mangoAstăzi pregătim o rețetă de langoș super simplă care poate fi servită pe post de desert: langoș cu magiun de prune...
Langoşi | Scovergi | Turte cu magiun de prune si nuca măcinatăBlenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un...
Ruladă cu spanac și brânzăChef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în...
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somonRoxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă...
Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasăRoxana Blenche pregătește masa de Paște! Vezi cum se prepară rețeta de terină cu brânzeturi, un aperitiv gustos și de...
Terină cu brânzeturiAzi vă invit să faceți un cozonac tradițional cu cremă de nucă, pufos și dulce, perfect pentru sarbătorile pascale...
Cozonac tradițional cu cremă de nucă pentru sărbătoriChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuțChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Pasca fara Aluat cu Ganache de Ciocolata Alba - By Blenchef
Pască fară aluat cu ganache de ciocolată albă