O tocanita buna si rapida pentru o zi relaxanta! Daca nu prea ai chef sa iti petreci timpul in bucatarie, dar vrei ceva delicios, reteta de tocanita traditionala a Roxanei Blenche este solutia perfecta! Tocanita traditionala by Blenchef se prepara in doar 20 de minute, iar gustul delicios te va duce cu gandul la copilarie! Spor la gatit! Vezi reteta video
1. Rehidratați mixul de ciuperci uscate într-un vas cu apă pentru aprox.10 min.
2. Curățați ceapa albă, gulia și usturoiul.
3. Tăiați ceapa albă grosier (cuburi mari) și adăugați-o în tigaie.
4. Zdrobiți usturoiul și adăugați-l în tigaie.
5. Adăugați uleiul în tigaie și căliți preparatul.
6. Între timp tăiați carnea de porc în cuburi mari.
7. După ce ceapa și usturoiul s-au călit, adăugați carnea de porc.
8. Adăugați boia afumată, boia dulce, piper, sare și foi de dafin.
9. Adăugați apă și lăsați să fiarbă până ce este gata.
10. În timp ce se gătește preparatul tăiați gulia cubulețe.
11. Adăugați puțin ulei într-o oală, iar apoi căliți gulia.
12. După ce s-a călit gulia, adăugați orezul și ciupercile rehidratate.
13. Adăugați apă, sare, piper și lasați preparatul la fiert până ce este gata.
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu