Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Gris cu Lapte Pane - By Blenchef
1. Puneți laptele și zaharul într-o oală și lăsați-le la fiert.
2. Adăugați treptat grișul.
3. Turnați compoziția într-un vas puțin mai înalt.
4. Lăsați grișul la frigider.
5. Tăiați prunele în două și scoateți sâmburii.
6. Adăugați-le într-o tigaie împreună cu zahărul și lăsați-le pe foc până obțineți o compoziție zemoasă.
7. Scoateți grișul de la frigider și cu ajutorul unui cuțit asigurați-vă că desprindeți marginile.
8. Apoi rasturnați compoziția, taiați-o în 2 jumătăți egale, iar apoi secționați-le în 3.
9. Preîncălziți friteuza la 170-180 grade.
10. Bateți ouăle.
11. Dați grișul prin făină, prin ou, iar apoi prin pesmet auriu.
12. Repetați procesul pentru toate bucățiile de griș.
13. Prăjiți grișul în friteuză.
Montarea preparatului
1. Așezați bucățiile de griș pane pe o farfurie.
2. Turnați sosul de prune deasupra.
3. Decorați cu fructele preferate.
Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.
Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mangoBanana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de realizat, te invit să urmărești cum îmi place mie să o prepar. Te asigur că rezultatul va fi absolut delicios!
Banana BreadUn desert absolut delicios pentru cei cu pofte dulci. Împreună cu Nobo îți arătăm cum se face rețeta de Panna Cotta cu mango, o rețeă de desert care, desi sofisticată, se face foarte ușor!
Panna Cotta cu mango
Comentarii
Adaugă comentariu