Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
1. Tăiați mărunt legăturile de ceapă, usturoi verde, leurdă și cele de pătrunjel.
2. Puneți o oală pe foc cu puțin ulei de floarea soarelui și căliți verdețurile tăiate.
3. Odată călite, transferați-le într-o tavă de cuptor.
4. Tocați organele de miel în cubulețe mici și puneți-le peste verdețuri.
5. Adăugați sarea și piperul.
6. Separat într-un vas spargeți 13 ouă, adăugați sare și bateți-le bine cu ajutorul unui tel de bucătărie. Apoi adăugați pesmetul panco și amestecați bine.
7. Într-un alt vas puneți 12 ouă la fiert.
8. Odată fierte, curățați ouăle de coajă și tăiați mărunt doar 6 dintre ele. Apoi, adăugați ouăle tăiate în compoziție.
9. Turnați ouăle bătute cu pesmet panco deasupra compoziției și amestecați bine.
10. Adăugați foile de plăcintă în interiorul unei forme.
11. Așezați ouăle tăiate în sferturi la baza drobului, adăugați umplutura și nivelați-o.
12. Acoperiți drobul cu foaia de plăcintă și ungeți-l cu amestec de gălbenuș.
13. Coaceți drobul în cuptorul preîncălzit la 180 grade, timp de 45 minute.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somonRoxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă pentru cei care vor un twist interesant la rețeta tradițională de salată de beouf.
Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasă
Comentarii
Adaugă comentariu