Roxana Blenche pregătește masa de Paște! Vezi cum se prepară rețeta de terină cu brânzeturi, un aperitiv gustos și de efect, dar foarte ușor de preparat. Mai jos găsești lista cu ingrediente și modul de preparare!
1. Lăsați smochinele la rehidratat în amestecul de alcool cu apă, timp de o oră.
2. Feliați brânza cheddar și brie.
3. Tapetați o formă de terină semicirculară cu hârtie de copt.
4. Așezați feliile de jambon serrano pe lățimea formei.
5. Așezați feliile de cașcaval pe lățimea formei.
6. În mijloc așezați feliile de brânză cheddar pe lungima formei.
7. Așezați smochinele rehidratate pe lungimea formei.
8. Rupeți bucăți de gorgonzola dolce și apăsați bine cu ajutorul degetelor.
9. Rupeți bucăți de brânză brie și procedați în aceeași manieră.
10. Adăugați un ultim strat de brânză cheddar și apăsați bine.
11. Închideți terina și apăsați bine cu podul palmei.
12. Lăsați terina la cuptor aprox. 20-30 min la 120 grade.
13. Scoateți terina din cuptor și lăsați-o la rece peste noapte.
14. Îndepărtați hârtia de copt și feliați-o pentru servire.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu