Roxana Blenche pregătește masa de Paște! Vezi cum se prepară rețeta de terină cu brânzeturi, un aperitiv gustos și de efect, dar foarte ușor de preparat. Mai jos găsești lista cu ingrediente și modul de preparare!
1. Lăsați smochinele la rehidratat în amestecul de alcool cu apă, timp de o oră.
2. Feliați brânza cheddar și brie.
3. Tapetați o formă de terină semicirculară cu hârtie de copt.
4. Așezați feliile de jambon serrano pe lățimea formei.
5. Așezați feliile de cașcaval pe lățimea formei.
6. În mijloc așezați feliile de brânză cheddar pe lungima formei.
7. Așezați smochinele rehidratate pe lungimea formei.
8. Rupeți bucăți de gorgonzola dolce și apăsați bine cu ajutorul degetelor.
9. Rupeți bucăți de brânză brie și procedați în aceeași manieră.
10. Adăugați un ultim strat de brânză cheddar și apăsați bine.
11. Închideți terina și apăsați bine cu podul palmei.
12. Lăsați terina la cuptor aprox. 20-30 min la 120 grade.
13. Scoateți terina din cuptor și lăsați-o la rece peste noapte.
14. Îndepărtați hârtia de copt și feliați-o pentru servire.
Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea! Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante. Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări
Pătrate mari cu jumări și brânzăBlenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintă
Comentarii
Adaugă comentariu