Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Ficaței de pui cu piure de cartofi
Ficăței
1. Tăiați ceapa Julien.
2. Puneți uleiul de floarea soarelui într-o oală și căliți ceapa, la foc mediu, până ce aceasta devine translucentă.
3. Îndepărtați pielița de pe ficat și prăjiți-l împreună cu ceapa călită.
4. Adăugați boiaua dulce.
5. Adăugați piperul.
6. Turnați deasupra apă cât să acoperiți conținutul și înăbușiți sub capac, la foc mediu, până este gata ficatul.
7. Adăugați pătrunjelul tocat mărunt.
8. Adăugați piper.
9. Adăugați un praf de sare.
Cartofi piure
1. Pentru început, cartofii se spală bine, apoi se curăță de coajă.
2. Tăiați cartofii în patru.
3. Adăugați apă .
4. Adăugați sarea.
5. Puneți cartofii la fiert pe foc mediu.
6. După ce au fiert, scurgeți cartofii și zdrobiții fin, cât sunt fierbinți în timp ce adăugați untul și sarea.
7. Adăugați laptele
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Gusti • 22 Februarie 2023, 16:45 test
Adaugă comentariu