Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
1. Tăiați ceapa brunoaz (cubulețe de 2mm x 2 mm).
2. Căliți ceapa în ulei de floarea soarelui, într-o tigaie.
3. Adăugați boia dulce, legume uscate, bulion de ardei, sare și piper.
4. Lăsați compoziția la răcit.
5. Adăugați orez în carnea tocată.
6. Apoi adăugați ceapa cu condimentele și amestecați bine.
7. Luați foile de varză, luați puțină compoziție și rulați-le bine, asigurându-vă că le închideți la capete.
8. Capătul de varză se taie și se așează pe fundul vasului de lut/fontă.
9. Așezați o legătură de mărar pe fundul vasului.
10. Printre straturile de sarmale puneți stratul 1 de costiță de porc, statul 2 de șuncă țărănească și statul 3 de ruladă de porc.
11. Turnați apă peste sarmăluțe și lăsați-le la cuptor până acestea sunt gata.
Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
ony • 20 Ianuarie 2024, 15:34 Te admir mult si imi place tot ce faci ! Avem acceasi pasiune si de curand am inceput si eu sa postez retete pe https://retete-rapide.ro Nu vreau sa fac reclama ,dar stii si tu cat de greu este la inceput ! Multumesc mult!!
Adaugă comentariu