Paste AOP - Aglio, olio e peperoncino

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste AOP - Aglio, Olio e Peperoncino - By BLENCHEF

Ingrediente

  • Tagliatele Fresh - 125g
  • Ardei iute - 5g
  • Usturoi - 3g
  • Sare & Piper
  • Ulei masline - 30ml
  • Fulgi Peperoncinni - 1g
  • Patrunjel - 2g

Mod de preparare

Blenchef prezintă o rețetă de paste ca în Italia! Pastele AOP - Aglio, Olio e Peperoncino sunt simplu de făcut, cu ingredientele potrivite! Urmărește rețeta explicată de Roxana Blenche și savurează o porție de paste AOP - mamma mia!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

🍝 Paste Caprese cu Avocado – prospețime, cremozitate și savoare într-o singură farfurie

🍝 Paste Caprese cu Avocado – prospețime, cremozitate și savoare într-o singură farfurie

🍝 Paste Caprese cu Avocado – prospețime, cremozitate și savoare într-o singură farfurie
Paste bolognese

Paste bolognese

Astazi te invit sa incerci o reteta simpla de paste bolognese (ragu de vita) by Blenchef! Aceasta reteta de paste este perfecta pentru o cina romantica! Cu cativa pasi simpli vei avea un preparat de paste bolognese de care te vei indragosti! Vezi reteta video de Paste Bolognese.

Paste bolognese
Paste fresh și reci pentru vară

Paste fresh și reci pentru vară

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste Fresh și reci pentru vara - reteta simpla și rapida pentru mai multe zile

Paste fresh și reci pentru vară