Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasă

Roxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă pentru cei care vor un twist interesant la rețeta tradițională de salată de beouf.

Ingrediente

  • 700 g piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 400 g morcovi
  • 200 g mazăre
  • 500 g maioneză
  • 1 g sare
  • 1 g piper
  • 700 g castraveți murați
  • 300 g smântână
  • 10 buc bile de iaurt din Palestina
  • 10 g ulei picant
  • 1 g fulgi de chilli
  • 4 g pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

1. Fierbeți pieptul de pui, cartofii și morcovii, iar apoi tăiați-le cubulețe mici.

2. Adăugați ingredientele tăiate într-un vas.

3. Adăugați mazărea.

4. Adăugați maioneza.

5. Adăugați sarea și piperul.

6. Tocați mărunt castraveții acri și adăugați-i în vas.

7. Amestecați bine toate ingredientele.

8. Așezați o formă metalică rotundă în centrul platoului.

9. Adăugați salata de boeuf și finisați cu ajutorul unei spatule/linguri.

10. Îndepărtați forma metalică rotundă.

11. Într-un bol adăugați maioneză și smântână, iar apoi amestecați energic.

12. Adăugați compoziția obținută deasupra salatei de boeuf într-un strat subțire.

13. Adăugați câteva bile de iaurt din Palestina.

14. Stropiți cu puțin ulei picant deasupra salatei.

15. Presărați fulgi de chilli.

16. Adăugați câteva frunze de pătrunjel pentru decor.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Ruladă cu spanac și brânză

Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ruladă cu spanac și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă