Roxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă pentru cei care vor un twist interesant la rețeta tradițională de salată de beouf.
1. Fierbeți pieptul de pui, cartofii și morcovii, iar apoi tăiați-le cubulețe mici.
2. Adăugați ingredientele tăiate într-un vas.
3. Adăugați mazărea.
4. Adăugați maioneza.
5. Adăugați sarea și piperul.
6. Tocați mărunt castraveții acri și adăugați-i în vas.
7. Amestecați bine toate ingredientele.
8. Așezați o formă metalică rotundă în centrul platoului.
9. Adăugați salata de boeuf și finisați cu ajutorul unei spatule/linguri.
10. Îndepărtați forma metalică rotundă.
11. Într-un bol adăugați maioneză și smântână, iar apoi amestecați energic.
12. Adăugați compoziția obținută deasupra salatei de boeuf într-un strat subțire.
13. Adăugați câteva bile de iaurt din Palestina.
14. Stropiți cu puțin ulei picant deasupra salatei.
15. Presărați fulgi de chilli.
16. Adăugați câteva frunze de pătrunjel pentru decor.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu