Astazi te invit sa incerci o reteta simpla de paste bolognese (ragu de vita) by Blenchef! Aceasta reteta de paste este perfecta pentru o cina romantica! Cu cativa pasi simpli vei avea un preparat de paste bolognese de care te vei indragosti! Vezi reteta video de Paste Bolognese.
1. Curățați morcovul, ceapa și țelina.
2. Tăiați morcovul, ceapa și țelina brunoaz (2mm x 2 mm).
3. Adăugați puțin ulei într-o tigaie, iar apoi adăugați legumele.
4. După ce s-au rumenit legumele, adăugați carnea de vită și porc și prăjiți-o bine.
5. Adăugați sarea și vinul roșu.
6. Adăugați bulionul.
7. Adăugați câteva frunze de oregano și busuioc proaspete.
8. Amestecați bine, iar apoi adăugați puțină apă.
9. Lăsați compoziția la fiert aprox 4 h (în acest timp adăugați apă constant până obțineți sosul dorit).
10. După ce sosul este gata, răzăliți cașul învechit.
11. La final adăugați încă câteva frunze de busuioc și oregano proaspete și sosul este gata.
12. Între timp puneți apă la fiert și fierbeți pastele.
13. După ce pastele au fiert, cu ajutorul unui clește adăugați-le peste sos.
14. Adăugați puțină apă de pe paste și lăsați-le aprox 1 min să fiarbă în sos.
Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste Fresh și reci pentru vara - reteta simpla și rapida pentru mai multe zile
Paste fresh și reci pentru varăChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste cu roșii cherry și busuioc gata în 2 timpi și 3 mișcări
Paste cu roșii cherry și busuiocChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Paste AOP - Aglio, Olio e Peperoncino - By BLENCHEF
Paste AOP - Aglio, olio e peperoncino
Comentarii
Adaugă comentariu