Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Guacamole
1. Tăiați doar coaja castravetelui, după care feliați coaja Julien, iar apoi tăiați-o brunoaz (cubulețe de 2mm x 2 mm).
2. Ceapa și ardeiul gras se taie și ele brunoaz (cubulețe de 2mm x 2 mm).
3. Amestecați legumele tăiate într-un bol și le lăsați deoparte.
4. Tăiați roșiile cherry în 4 și puneți-le într-un vas.
5. Tocați coriandrul, după care adăugați-l peste roșiile tăiate.
6. Sfărmați brânza de capră și adăugați-o peste roșii și coriandru.
7. Tăiați fructul pasiunii în 2 și cu o linguriță goliți conținutul în vas.
8. Puneți o lingură de ulei de măsline, un praf de sare, zeamă de lime și amestecați bine salata.
9. Curățați fructele de avocado de coajă, scoateți sâmburele și cu o lingură goliți conținutul într-un bol.
10. Zdrobiți avocadoul într-un bol cu ajutorul unui blender vertical.
11. Turnați brunoazul de legume peste pasta de avocado și amestecați.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu