Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Roxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 200 g pate de somon
  • 1 g piper
  • 200 g smântână
  • 2 leg leurdă
  • 50 g parmezan
  • 100 g caju
  • 10 g usturoi
  • 400 ml ulei de măsline
  • 200 g maioneză
  • 5 g pătrunjel verde pentru decor

Mod de preparare

1. Puneți ouăle la fiert şi lăsați-le 5-6 minute.

2. După ce s-au fiert lăsați-le în apă rece câteva minute ca să se răcească, apoi curățați-le cu grijă de coajă.

3. Tăiați ouăle în 2 și scoateți gălbenuşurile.

4. Separat într-un bol puneți gălbenuşurile, pateul de somon, sarea, piperul și smântâna.

5. Frecați bine cu o lingură până obţineți o pastă cremoasă.

6. Separat într-un mixer de bucătărie adăugați leurda, parmezanul, caju-ul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea.

7. Blendați totul împreună timp de câteva minute până obțineți un amestec cremos.

8. Umpleți albuşurile cu pasta cremoasă obținută din gălbenușurile de ouă și așezați-le cu fața în jos.

9. Într-un bol adăugați maioneza, câteva linguri din pestoul de leurdă și amestecați bine.

10. Puneți deasupra amestecul obținut, decorați cu pătrunjel verde, piper proaspăt măcinat și ulei de măsline.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Ruladă cu spanac și brânză

Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ruladă cu spanac și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă