Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Roxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 200 g pate de somon
  • 1 g piper
  • 200 g smântână
  • 2 leg leurdă
  • 50 g parmezan
  • 100 g caju
  • 10 g usturoi
  • 400 ml ulei de măsline
  • 200 g maioneză
  • 5 g pătrunjel verde pentru decor

Mod de preparare

1. Puneți ouăle la fiert şi lăsați-le 5-6 minute.

2. După ce s-au fiert lăsați-le în apă rece câteva minute ca să se răcească, apoi curățați-le cu grijă de coajă.

3. Tăiați ouăle în 2 și scoateți gălbenuşurile.

4. Separat într-un bol puneți gălbenuşurile, pateul de somon, sarea, piperul și smântâna.

5. Frecați bine cu o lingură până obţineți o pastă cremoasă.

6. Separat într-un mixer de bucătărie adăugați leurda, parmezanul, caju-ul, usturoiul, uleiul de măsline și sarea.

7. Blendați totul împreună timp de câteva minute până obțineți un amestec cremos.

8. Umpleți albuşurile cu pasta cremoasă obținută din gălbenușurile de ouă și așezați-le cu fața în jos.

9. Într-un bol adăugați maioneza, câteva linguri din pestoul de leurdă și amestecați bine.

10. Puneți deasupra amestecul obținut, decorați cu pătrunjel verde, piper proaspăt măcinat și ulei de măsline.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ruladă cu spanac și brânză

Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ruladă cu spanac și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă
Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasă

Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasă

Roxana Blenche a pregătit o rețetă delicioasă de salată de beouf. Salata de beouf cu pui este o alternativă perfectă pentru cei care vor un twist interesant la rețeta tradițională de salată de beouf.

Salată de boeuf cu piept de pui, varianta romanească și gustoasă