Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ingrediente

  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 500 g spanac mărunțit
  • 300 g cremă de brânză
  • 1 leg mărar
  • 150 g roșii uscate în ulei
  • 2 g sare
  • 2 g piper

Mod de preparare

1. Spargeți ouăle, separând albușurile de gălbenușuri.

2. Presărați sare peste albușuri.

3. Bateți ouăle cu ajutorul unui mixer de bucătărie.

4. Adăugați gălbenușurile și amestecați ușor cu o spatulă.

5. Cerneți făina deasupra compoziției obținute.

6. Adăugați praful de copt, spanacul mărunțit, iar apoi amestecați.

7. Puneți hârtie de copt într-o tavă și ungeți-o cu puțin ulei.

8. Turnați compoziția și coaceți aluatul la 170 de grade C, aprox. 10-15 minute, până se rumenește ușor.

9. Scoateți aluatul cu tot cu hârtie de copt pe un prosop umed și rulați-l ușor. Lasați-l la răcit în prosop.

10. Amestecați crema de branză cu mărarul, roșiile uscate în ulei tăiate în două, piperul și sarea.

11. Așezați foaia de aluat obținută pe o bucată de folie de plastic.

12. Întinde cu o spatulă crema peste foaia de aluat.

13. Rulați rulada ușor și lăsați-o la răcit la frigider peste noapte.

14. A doua zi, feliați-o și serviți-o.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Roxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti

Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon