Macarons cu cremă de ciocolată

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Macarons cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • 300 g zahar pudra
  • 300 g faina de migdale
  • 300 g zahar tos
  • 75 ml apa
  • 220 g albuș
  • Crema :
  • 200 g frișcă lichida
  • 200 g ciocolata neagra

Mod de preparare

Blenchef a pregătit o reteta simpla, dar absolut delicioasa de macarons. Urmareste reteta explicata pas cu pas si incearca si tu sa prepari cele mai bune macarons!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Banana Bread

Banana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de realizat, te invit să urmărești cum îmi place mie să o prepar. Te asigur că rezultatul va fi absolut delicios!

Banana Bread

Panna Cotta cu mango

Un desert absolut delicios pentru cei cu pofte dulci. Împreună cu Nobo îți arătăm cum se face rețeta de Panna Cotta cu mango, o rețeă de desert care, desi sofisticată, se face foarte ușor!

Panna Cotta cu mango