Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Salata de conopida și rodie - Babana și Blenche în bucătărie
1. În jurul coroanei rodiei se face o incizie circular, astfel încât cuțitul să treacă prin coajă, dar să nu deterioreze coaja boabelor.
2. Piesa tăiată este îndepărtată - ar trebui să se desprindă cu ușurință.
3. După îndepărtarea coroanei, se efectuează tăieturi longitudinale și se scot boabele.
4. Tăiați conopida buchețele.
5. Puneți într-o oală apă la fiert.
6. Adăugați în apă buchețelele de conopidă și lăsați-le la fiert.
7. După ce acestea au fiert răciți-le sub jet de apă rece.
8. Tăiați conopida brunoaz (2mm x 2mm).
9. Tăiați mărul brunoaz (2mm x 2mm).
10. Tocați mărarul.
11. Amestecați toate ingredientele într-un vas.
12. Adăugați maioneza.
13. Puneți sare și piper
Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Salată cu crochete de somon - By Blenchef
Salată cu crochete de somonChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Reteta de Salata de Vinete cu Ceapa - A la Blenche
Salată de vinete cu ceapăUn preparat pe care poți să îl asociezi cu ușurință unui fel principal cu carne, sfecla preparată în stil turcesc este o rețetă pe care trebuie să o încerci! Roxana Blenche prezintă rețeta de sfeclă în stil turcesc pas cu pas, pentru ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor. Te invităm să urmărești un nou clip ASMR cooking și să gătești alături de Blenchef rețeta de azi!
Sfeclă în stil turcesc
Comentarii
Adaugă comentariu