Banana Bread

Banana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de realizat, te invit să urmărești cum îmi place mie să o prepar. Te asigur că rezultatul va fi absolut delicios!

Ingrediente

  • 6 banane coapte
  • 4 ouă
  • 1 plic zahăr bourbon
  • 1 plic praf de copt
  • pastă/esență de vanilie
  • 200 g unt (la temperatura camerei)
  • 100 g fulgi de ciocolată amăruie
  • 1 linguriță de scorțişoară
  • 6 linguri de zahăr
  • 8 linguri de făină

Mod de preparare

1. În bolul mixerului adăugați untul, esența de vanilie, zahărul de bourbon, scorțişoara şi lingurile de zahăr, după care bateți-le foarte bine.

2. Adăugați ouăle treptat şi bateți bine compoziția.

3. Zdrobiți 5 banane cu ajutorul unei furculițe.

4. Adăugați bananele în bolul mixerului, iar apoi adăugați praful de copt.

5. Amestecați totul foarte bine, adăugând treptat cele 8 linguri de făină.

6. Adăugați fulgii de ciocolată şi amestecați energic cu o spatulă.

7. Ungeți o tavă dreptunghiulară cu unt

8. Adăugați hârtia de copt.

9. Adăugați compoziția, după care aşezați cea de a 6-a banană deasupra.

10. Introduceți tava la cuptor la 180 grade aprox. 1 h.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!

Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!

Bun venit în bucătăria mea, un loc unde magia Crăciunului prinde viață în mirosuri, gusturi și decoruri de poveste! Astăzi vreau să vă povestesc despre o experiență inedită și, în același timp, să vă încânt cu un proiect DIY perfect pentru sărbători: o coroniță de Crăciun delicioasă, gătită chiar pe blaturile Technotop de la Kastamonu.

Coronița de Crăciun pe blaturile Technotop de la Kastamonu: Secretul unui design perfect pentru bucătăria ta!
Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată

Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată

Rețetă Islere cu Cremă de Ciocolată
Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango