Banana Bread

Banana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de realizat, te invit să urmărești cum îmi place mie să o prepar. Te asigur că rezultatul va fi absolut delicios!

Ingrediente

  • 6 banane coapte
  • 4 ouă
  • 1 plic zahăr bourbon
  • 1 plic praf de copt
  • pastă/esență de vanilie
  • 200 g unt (la temperatura camerei)
  • 100 g fulgi de ciocolată amăruie
  • 1 linguriță de scorțişoară
  • 6 linguri de zahăr
  • 8 linguri de făină

Mod de preparare

1. În bolul mixerului adăugați untul, esența de vanilie, zahărul de bourbon, scorțişoara şi lingurile de zahăr, după care bateți-le foarte bine.

2. Adăugați ouăle treptat şi bateți bine compoziția.

3. Zdrobiți 5 banane cu ajutorul unei furculițe.

4. Adăugați bananele în bolul mixerului, iar apoi adăugați praful de copt.

5. Amestecați totul foarte bine, adăugând treptat cele 8 linguri de făină.

6. Adăugați fulgii de ciocolată şi amestecați energic cu o spatulă.

7. Ungeți o tavă dreptunghiulară cu unt

8. Adăugați hârtia de copt.

9. Adăugați compoziția, după care aşezați cea de a 6-a banană deasupra.

10. Introduceți tava la cuptor la 180 grade aprox. 1 h.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Panna Cotta cu mango

Un desert absolut delicios pentru cei cu pofte dulci. Împreună cu Nobo îți arătăm cum se face rețeta de Panna Cotta cu mango, o rețeă de desert care, desi sofisticată, se face foarte ușor!

Panna Cotta cu mango

Langoşi | Scovergi | Turte cu magiun de prune si nuca măcinată

Astăzi pregătim o rețetă de langoș super simplă care poate fi servită pe post de desert: langoș cu magiun de prune și nucă macinată! Cunoscut și sub denumirea de scovergi sau turte, acest preparat este delicios și foarte popular în țara noastră. Încearcă și tu această rețetă!

Langoşi | Scovergi | Turte cu magiun de prune si nuca măcinată