Red Fish cu morcovi caramelizați

Astăzi vin cu o rețetă inedită pentru iubitorii de pește. Rețeta de pește Red Fish, servit cu morcovi caramelizati este un deliciu!

Ingrediente

  • 200 g morcovi baby congelați
  • 1 g cimbru
  • 5 g pătrunjel
  • 1 buc lime
  • 1 buc trunchi de red fish
  • 1 pahar de bere
  • 50 g făină tempura
  • 1 l ulei de floarea soarelui pentru baia de ulei (uleiul se poate folosi de 2-3 ori)
  • 50 g ulei de măsline
  • 50 g unt

Mod de preparare

1. Într-o tigaie cu apă puneți morvovii la fiert aprox. 8-10 min.

2. Cu ajutorul unei foarfece îndepărtați coroana, aripioarele şi coada red fish-ului.

3. Tăiați peştele în 3 bucăți şi crestați bucățiile obținute pe ambele părți.

4. Condimentați peştele cu sare şi piper pe ambele părți.

5. Într-un vas adăugați făina tempura, un pahar de bere şi amestecați energic cu ajutorul unui tel.

6. Adăugați puțină coajă de lime.

7. Într-un alt vas adăugați ulei de floare soarelui pentru a prăji peştele în baie de ulei.

8. Da-ți peştele prin compoziția de făină tempura cu bere şi asigurați-vă că acoperiți toate suprafețele.

9. Prăjiți bucățiile de peşte în vasul cu ulei.

10. După ce morcovii au fiert, aruncați apa lăsând morcovii în tigaie.

11. Peste morcovi adăugați ulei de măsline, unt, cimbru proaspăt, sare şi puțină miere sau zahăr.

12. Sotați foarte bine morcovii.

13. Scoateți bucățiile de peşte pe hârtie prosop pentru a înlătura excesul de ulei.

14. Într-o farfurie aşezați morcovii baby peste care adăugați peştele prăjit, o bucată de lime, pătrunjel pentru decor şi sare după gust.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Somon Teriyaki cu fasole verde

Somon Teriyaki cu fasole verde

Tartar de somon

Tartar de somon
Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de ton

Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de ton

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de ton | Blenchef

Chiftele din cartof dulce și porumb cu steak de ton