Toast cu cașcaval, șuncă și sos rosa

Ingrediente

  • 4 felii de pâine toast
  • 2 felii de şuncă
  • 2 felii de brânză topită
  • 4 felii de cheddar portocaliu
  • 1 portocală/mandarină/clementină/etc.
  • 70 g ketchup
  • 70 g maioneză

Mod de preparare

1. Aşezați feliile de pâine pe blatul de gătit.

2. Adăugați o felie de cheddar portocaliu pe fiecare felie de pâine în parte.

3. Adăugați brânza topită pe prima şi penultima felie de pâine.

4. Adăugați şunca pe a doua şi pe ultima felie de pâine.

5. Închideți sandwichurile cu partea pe care se află felia de cheddar.

6. Aşezați-le pe o tavă cu hârtie de copt la bază.

7. Preîncălziți cuptorul la 180 grade şi lăsați sandwichurile aprox. 10-15 min.

𝐌𝐨𝐝 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐨𝐬 𝐫𝐨𝐬𝐚

1. Amestecați ketchupul şi maioneza.

2. Stoarceți jumătate de mandarină în sos şi amestecați bine.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci
Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș
Stufat de berbecuț

Stufat de berbecuț

Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef

Stufat de berbecuț