1. Încălziți puțin laptele şi adăugăți zahărul.
2. Adăugați drojdia şi lăsați să acționeze câteva minute.
3. În bolul de mixer adăugați făina, oul şi laptele cu drojdie.
4. Începți procesul de frământare, adăugând apă treptat.
5. Adăugați uleiul şi sarea.
6. Frământați bine.
7. Transferați aluatul într-un vas şi lăsați-l la dospit 1 h.
8. Ungeți masa de lucru cu ulei de floarea soarelui.
9. Întindeți bine aluatul (170 g/langoş) cu ajutorul degetelor (nu se întinde cu sucitorul) 1
0. Prăjiți langoşii într-o tigaie cu ulei de floarea soarelui pe ambele părți.
11. Ungeți langoşii cu smântână.
12. Răzăliți brânza telemea deasupra.
13. Adăugaţi mixul de cozi de ceapă verde şi mărar proaspăt.
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu