Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Risotto cu burrata - By Blenchef
1. Tăiați ceapa brunoaz (cubulețe de 2mm x 2 mm).
2. Turnați un pahar cu apă caldă peste ciupercile de pădure uscate și lăsați-le la
rehidratat.
3. Căliți ceapa, la foc mediu, în puțin ulei de măsline.
4. Adăugați risottoul în tigaie și prăjiți-l împreună cu ceapa timp de 2-3 minute.
5. Adăugați vinul alb sec.
6. Adăugați apă treptat și fierbeți orezul 70-80% (al dente).
7. Adăugați pulberea de hribi, sarea și amestecați bine.
8. Adăugați ciupercile de pădure rehidratate.
9. Puneți piper (preferabil din râșniță).
10. Adăugați puțină salsa de trufe (opțional).
11. Opriți focul, puneți un cub de unt pentru cremozitate și adăugați parmezanul.
12. Pentru intensificarea gustului, turnați un fir de ulei de trufe în compoziție.
13. Buratta se pune deasupra risottoului de trufe, în farfuria din care doriți să serviți preparatul.
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu