Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Piept de Rață cu piure de morcovi
Piept de rață
1. Crestați pieptul de rață cât mai fin, și pe o parte și pe cealaltă, cu un cuțit cu lamă foarte ascuțită.
2. Pieptul de rață se prăjește într-o tigaie fară ulei, așezat cu pielea în jos, la foc mediu.
3. Imediat după ce pieptul de rață a început să își lase grăsimea, puneți ierburile aromatice (cimbrul și rozmarinul).
4. După ce partea cu piele a pieptului de rață a devenit crocantă, întoarceți pieptul pe partea cealaltă și prăjiți-l aprox. 2-3 minute.
5. Preîncălziți cuptorul la 170 grade.
6. Așezați pieptul de rață într-o tavă și lăsați-l în cuptor timp de 6 minute.
7. După ce este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească.
8. Tăiați pieptul de rață și presărați puțină sare și piper pe partea interioară a cărnii.
9. Asigură-te că îndepărtezi partea lemnoasă a sparanghelului (proces foarte ușor). Trebuie doar să îndoi ușor sparanghelul, iar acesta se va rupe singur de partea mai tare.
10. Puneți spranghelul în aceeași tigaie în care a fost prăjt și pieptul de rață.
11. Adăugați puțină apă peste sparanghel și gătiți-l la foc mediu.
12. Presărați puțină sare afumată.
13. După ce s-a gătit, scoateți-l pe o farfurie.
Sos pentru pieptul de rață
1. Turnați vinul roșu într-o oală.
2. Adăugați vișinele.
3. Adăugați zaharul.
4. Așezați oala pe foc mare și lăsați-o până când textura compoziției este asemeni unui sirop.
Piure de morcovi
https://www.youtube.com/watch?v=jqGMI4-zueo&t=38s
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu