Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Obrajori de Porc cu Piure de Cartofi si Trufe
Obrăjori de porc
1. Curățați țelina, ceapa și morcovul.
2. Tăiați morcovul rondele.
3. Tăiați ceapa și țelina grosier.
4. Aveți nevoie de o oală de fontă.
5. Adăugați în oală uleiul de floarea soarelui, legumele tăiate, frunzele de rozmarin verde și foile de dafin.
6. Așezați obrăjorii de porc în oală și tunați vinul roșu deasupra.
7. Adăugați piperul proaspăt, sarea și 100 ml de apă.
8. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
9. Acoperiți oala cu un capac și lăsați-o în cuptor până este gata.
Piure de cartofi și trufe
1. Pentru rețeta piureului de cartofi vă invit să urmăriți episodul 3 accesând linkul:
https://www.youtube.com/watch?v=jqGMI4-zueo.
2. Adăugați salsa de trufe peste piureul de cartofi și amestecați bine compoziția.
3. Adăugați piureul de cartofi în posh, răsuciți ca o centrifugă, iar apoi tăiați vârful poshului cu ajutorul unei foarfece.
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu