Noodles chinezesc cu pui și legume

Ingrediente

  • 100 g sweet chilli
  • 20 g sos de peşte
  • 70 g sos de soia
  • 100 g sos de stridii (oyster)
  • 20 g ulei de susan 20 g
  • 5 g semințe de susan 5 g
  • 200 g tăiței lați de orez 200 g
  • 200 g muşchiuleț din piept de pui
  • 150 g varză
  • 200 g ardei gras
  • 1 leg ceapă verde
  • 1 buc morcovi
  • 20 g ghimbir
  • 1 ling. zahăr brun
  • 1 ling. amidon de porumb

Mod de preparare

s𝐨𝐬

1. Într-un vas adăugați sosul de peşte, sosul de soia, sosul de stridii, uleiul de susan, sweet chilli-ul şi o lingură de zahăr brun. Amestecați bine.

2. Adăugați amidonul de porumb.

Noodles chinezesc cu pui și legume

1. Tăiați felii subțiri morcovul, ardeiul gras, ghimbirul, varza şi ceapa verde.

2. Puneți tăițeii lați la fiert într-un vas cu apă.

3. Într-o tigaie prăjiți muşchiulețul din piept de pui (tăiat fâşii).

4. Adăugați morcovul, ardeiul gras, ghimbirul. Apoi adăugați varza, o parte din ceapa verde şi amestecați bine.

5. Adăugați sosul obținut. Apoi adăugați tăițeii lați şi restul de ceapă verde.

6. Adăugați semințele de susan.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci
Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș

Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef

Sarmale cu carne de porc ca la Maramureș
Stufat de berbecuț

Stufat de berbecuț

Chef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef

Stufat de berbecuț