Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Reteta de Gulas I Roxana Blenche | Meat Revolution - Episodul 5
1. Se curăță morcovii, rădăcina de pătrunjel, cartofii și ceapa.
2. Tăiați rondele morcovii și rădăcina de pătrunjel.
3. Ceapa se taie mare.
4. Tăiați rondele ardeiul iute.
5. Într-o oală/tigaie– eu am folosit o tigaie – se incinge uleiul, se adaugă legumele și se călesc ușor.
6. Între timp preîncălziți cuptorul la 170-180 grade - gătire rapidă sau 140-150 grade - gătire lentă.
7. Recomandarea mea este să adăugați și o crenguță de rozmarin în tigaia unde se călesc legumele.
8. Adăugați carnea de vită peste legume și căliți-o.
9. Presărați pudră de chimen, boia, sare, piper și amestecați.
10. Adăugați bulionul de vită, pasta de ardei iute, bulionul de roșii și amestecați.
11. Turnați deasupra apă cât să acopere carnea și adăugați cartofii.
12. Tigaia se va introduce în cuptor:
2-3 ore la 140-150 grade - gătire lentă;
mai putin de 2 ore la 170-180 grade - gătire rapidă;
Chef Roxana Blenche iți arata cum prepari pas cu pas reteta de Sarmale cu carne de porc de la Maramures - By Blenchef
Sarmale cu carne de porc ca la MaramureșChef Roxana Blenche iți arată cum prepari pas cu pas rețeta de Stufat de berbecuț - By Blenchef
Stufat de berbecuț
Comentarii
Adaugă comentariu