Pască fară aluat cu ganache de ciocolată albă

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Pasca fara Aluat cu Ganache de Ciocolata Alba - By Blenchef

Ingrediente

  • 700 g brânză de vaci
  • 300 g smântână grasă 25%
  • 150 g zahăr
  • 50 g făină
  • 50g gris
  • 100 g unt moale
  • 100 g stafide
  • 2 lingurițe extract vanilie
  • 1 buc praf de sare
  • 4 buc ouă
  • 100 g ciocolată albă
  • 100 g frișcă lichidă (cel puțin 30% grăsime)
  • fulgi de migdale - decor

Mod de preparare

Pască fără aluat
1. Puneți ouăle într-un robot de bucătărie/vas.
2. Adăugați un praf de sare.
3. Adăugați zahărul.
4. Spumați compoziția cu ajutorul unui robot de bucătărie/tel.
5. Adăugați extractul de vanilie.
6. Adăugați smântâna.
7. Adăugați brânza de vaci.
8. Adăugați untul (înainte de a-l folosi, acesta trebuie lăsat aprox. 30 min la temperatura camerei pentru a deveni cât mai moale).
9. Adăugați grisul și mixați.
10. Adăugați stafidele și încorporați compoziția cu ajutorul unei spatule.
11. Pune-ți o foaie de copt pe suprafața tăvii de copt.
12. Așezați cercul cu fund detașabil în tavă și tapetați-l cu hârtie de copt.
13. Turnați compoziția în interiorul cercului.
14. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.
15. Lăsați pasca în cuptor aprox. 40 min.
16. Coborâți temperatura cuptorului la 170 de grade.
17. Lăsați pasca în cuptor încă 10-15 min, până este ușor rumenită.
18. După ce este gata, aceasta trebuie lăsată să se răcească la temperatura camerei.
19. Lăsați-o la frigider aprox. 3 h.
20. Prăjiți migdalele într-o tigaie.
G𝐚𝐧𝐚𝐜𝐡𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐢𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭ă 𝐚𝐥𝐛ă
1. Încălziți frișca lichidă într-o oală, până atinge punctul de fierbere.
2. Adăugați ciocolata albă într-un vas.
3. Turnați frișca lichidă peste ciocolata albă.
4. Omogenizați compoziția cu ajutorul unui tel.
5. Lăsați ganacheul la răcit.
6. După ce s-a răcit cu ajutorul mixerului spumați ganacheul.
7. Cu ajutorul unui posch decorați pasca cu ganache.

Tips

  • Cu cât brânza de vaci este mai grasă, cu atât va fi mai gustoasă pasca.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Deserturile, preparate culinare servite de obicei la finalul mesei, concepute pentru a satisface pofta de dulce și a încheia o masă într-o notă plăcută, pot varia enorm în ceea ce privește ingredientele, texturile, aromele și metodele de preparare. Printre acestea, regăsim deserturile thailandeze ce sunt renumite pentru combinațiile lor unice de arome, culori vibrante și texturi diverse.

Mango Sticky Rice / Orez lipicios cu mango

Banana Bread

Banana Bread este una dintre cele mai exersate rețete de desert, în special în ultimii ani. Deși este super simplu de realizat, te invit să urmărești cum îmi place mie să o prepar. Te asigur că rezultatul va fi absolut delicios!

Banana Bread

Panna Cotta cu mango

Un desert absolut delicios pentru cei cu pofte dulci. Împreună cu Nobo îți arătăm cum se face rețeta de Panna Cotta cu mango, o rețeă de desert care, desi sofisticată, se face foarte ușor!

Panna Cotta cu mango