Placintă cu ton - Năvodul Plin

Astăzi, doresc să împărtășesc cu voi o rețetă absolut delicioasă, iar pentru asta îi am alături pe prietenii de la Năvodul Plin. Când vine vorba de pregătirea mâncărurilor pe bază de pește, atât eu, cât și familia mea, căutăm mereu calitatea și prospețimea. Și pentru că sunt o pasionată de bucătărie și gusturi autentice, am grijă să aleg întotdeauna cele mai bune ingrediente. Cum gama lor variată de produse se potrivește perfect cu ideile și rețetele mele, nu e de mirare ca Năvodul Plin se află mereu pe rafturile din bucătăria mea. Știu că mereu pot conta pe savoarea produselor lor. Și sunt ferm convinsă că, dacă veți încerca rețeta mea de plăcinta cu ton, în doar câteva ore, farfuriile celor dragi vor fi și ele pline de gust.

Placintă cu ton - Năvodul Plin
Placintă cu ton - Năvodul Plin
Placintă cu ton - Năvodul Plin
Placintă cu ton - Năvodul Plin

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci
Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură

Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură

Ciorba de păstăi verzi cu afumătură este o mâncare tradițională românească, savuroasă și reconfortantă, ideală pentru zilele răcoroase. Această ciorbă combină delicatețea păstăilor verzi cu gustul intens al afumăturii (cum ar fi costița sau ciolanul), totul completat cu legume proaspete și acrită cu borș sau lămâie. Servită fierbinte, cu smântână și ardei iute, este o explozie de arome autentice care aduce gustul copilăriei și al meselor în familie.

Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură