Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăAzi vă invit să faceți un cozonac tradițional cu cremă de nucă, pufos și dulce, perfect pentru sarbătorile pascale sau pentru orice altă ocazie. Această rețetă simplă de cozonac cu cremă de nucă este ușor de făcut și mai ușor de mâncat. Mai jos ai ingredientele și modul de preparare ale cozonacului traditional cu cremă de nucă. Spor la gatit!
Cozonac tradițional cu cremă de nucă pentru sărbătoriChef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Pasca fara Aluat cu Ganache de Ciocolata Alba - By Blenchef
Pască fară aluat cu ganache de ciocolată albă