Chef Roxana Blenche (Blenchef.ro) vine cu o nouă rețetă delicioasă! Ciorbă de pui a la grec, preparatul perfect pentru perioada de după sărbători. O ciorbă tradițională foarte îndrăgită, în interpretarea Roxanei Blenche. Spor la gătit!
1. Curățați morcovii, păstârnacul, țelină şi ceapa.
2. Tăiați legumele brunoise (cubulețe de 2mm).
3. Într-o cratiță adăugați ulei de floarea soarelui, după care adăugați legumele pentru a le căli.
4.Tranşați puiul.
5. Adăgați bucățiile de pui dorite.
6. Adăgați apă, frunze de dafin, concentrat de legume si orez.
7. Scoateți carnea pentru a se răci.
8. Separati gălbenuşurile de albuşuri.
9. Într-un vas amestecați gălbenuşurile, iar apoi adăugați smântâna.
10. Scoateți carnea de pe os, tăiați-o cuburi sau fâşii şi adăugați-o în supă.
11. Adăgați sare şi piper negru proaspăt măcinat.
12. Adăugați zeama de lămâie şi oțetul.
13. Adăugați treptat puțină supă în vasul amestecului de ou cu smântână pentru ca acesta să ia temperatura supei (evităm astfel aspectul de supă tăiată).
14. Adăugați apoi compozitia în vasul cu supă.
15. Tocați mărarul şi adăgați-l în supă.
Ciorba de păstăi verzi cu afumătură este o mâncare tradițională românească, savuroasă și reconfortantă, ideală pentru zilele răcoroase. Această ciorbă combină delicatețea păstăilor verzi cu gustul intens al afumăturii (cum ar fi costița sau ciolanul), totul completat cu legume proaspete și acrită cu borș sau lămâie. Servită fierbinte, cu smântână și ardei iute, este o explozie de arome autentice care aduce gustul copilăriei și al meselor în familie.
Ciorbă de păstăi verzi cu afumăturăCiorba de legume de vară este o adevărată încântare pentru simțuri, perfectă pentru a celebra bogăția sezonului cald. Această rețetă tradițională românească aduce laolaltă cele mai proaspete legume de sezon într-o supă ușoară și plină de arome naturale. Ciorba este delicat aromatizată cu verdețuri proaspete ce îi conferă un gust revigorant și autentic. Ideală pentru prânzuri ușoare sau cine în familie, ciorba de legume de vară nu doar că hrănește, ci și răcorește, fiind o alegere sănătoasă și savuroasă pentru zilele călduroase.
Ciorbă de legumeRoxana Blenche iti prezinta cea mai simpla si delicioasa reteta de ciorba de burta! Alaturi de Blenchef, acest preparat se realizeaza super usor. Urmareste reteta video de ciorba de burta si explicatiile pas cu pas pentru un rezultat de exceptie!🍵
Ciorbă de burtă
Comentarii
Adaugă comentariu