Somon tartar

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de The best salmon tartare recipe by Blenchef

Ingrediente

  • 200 g somon felii
  • 150 g ceapă roșie
  • 150 g castravete
  • 200 g mango
  • 100 g mure (decongelate dacă sunt congelate)
  • 5 g pătrunjel
  • 1 buc lămâie
  • 50 g sos de maioneză cu sriracha
  • 20 ml soia
  • 5 g microplante

Mod de preparare

1. Tăiați somonul în cuburi micuțe și puneți-l într-un bol.

2. Tăiați ceapa roșie și următoarele 4 ingrediente și auncați-le în același bol.

3. Adăugați zeamă de lămâie, sosul de maioneză cu sriracha , sosul de soia și amestecați foarte bine toate ingredientele.

4. Pentru un contrast frumos vă recomand ca la servire să puneți deasupra preparatului să puneți microplante.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Red Fish cu morcovi caramelizați

Astăzi vin cu o rețetă inedită pentru iubitorii de pește. Rețeta de pește Red Fish, servit cu morcovi caramelizati este un deliciu!

Red Fish cu morcovi caramelizați

Somon Teriyaki cu fasole verde

Somon Teriyaki cu fasole verde

Tartar de somon

Tartar de somon