Creveți în sos de unt şi vin

Roxana Blenche te invita sa urmaresti cum se prepara reteta delicioasa de creveti in sos de unt si vin, un dish bogat în gust, care impresionaeaza si cele mai pretentioase pofte! Aceasta reteta de creveti este ideala pentru perioada Sarbatorilor, cand nu mai stii ce sa pui pe masa pentru invitatii tai. Alaturi de Blenchef, toate preparatele sunt usor de realizat si, bineinteles, un deliciu!

Ingrediente

  • 500 g creveți
  • 60 g roşii uscate/proaspete (în funcție de sezon)
  • 200 ml vin rose
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 150 g unt
  • 5 fire de sparanghel
  • 2 lămâi
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 g sare
  • 1 g piper

Mod de preparare

1. Tăiați grosier sparanghelul şi roşiile uscate.

2. Tocați pătrunjelul.

3. Tăiați lămâile pe din două şi stoarceți zeama.

4. Adăugați ulei de măsline într-o tigaie.

5. Adăugați sparanghelul, roşiile uscate şi creveții în tigaie.

6. Adăugați un pahar de vin rose.

7. Adăugați piper proaspăt măcinat şi sare.

8. Adăugați untul.

9. Adăugaţi pătrunjelul proaspăt tocat.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Red Fish cu morcovi caramelizați

Astăzi vin cu o rețetă inedită pentru iubitorii de pește. Rețeta de pește Red Fish, servit cu morcovi caramelizati este un deliciu!

Red Fish cu morcovi caramelizați

Somon Teriyaki cu fasole verde

Somon Teriyaki cu fasole verde

Tartar de somon

Tartar de somon