Roxana Blenche te invita sa urmaresti cum se prepara reteta delicioasa de creveti in sos de unt si vin, un dish bogat în gust, care impresionaeaza si cele mai pretentioase pofte! Aceasta reteta de creveti este ideala pentru perioada Sarbatorilor, cand nu mai stii ce sa pui pe masa pentru invitatii tai. Alaturi de Blenchef, toate preparatele sunt usor de realizat si, bineinteles, un deliciu!
1. Tăiați grosier sparanghelul şi roşiile uscate.
2. Tocați pătrunjelul.
3. Tăiați lămâile pe din două şi stoarceți zeama.
4. Adăugați ulei de măsline într-o tigaie.
5. Adăugați sparanghelul, roşiile uscate şi creveții în tigaie.
6. Adăugați un pahar de vin rose.
7. Adăugați piper proaspăt măcinat şi sare.
8. Adăugați untul.
9. Adăugaţi pătrunjelul proaspăt tocat.
Astăzi vin cu o rețetă inedită pentru iubitorii de pește. Rețeta de pește Red Fish, servit cu morcovi caramelizati este un deliciu!
Red Fish cu morcovi caramelizați
Comentarii
Adaugă comentariu