Pastă de măsline

Pasta de măsline este gustarea perfectă de vară! Roxana Blenche a pregătit o rețetă simplă pentru un aperitiv răcoritor și savuros. Rețeta de Tapenadă de măsline este soluția perfectă pentru cei care nu au timp de pierdut în bucătărie. Această rețetă aperitiv este gata într-un minut și ai nevoie doar de câteva ingrediente!

Ingrediente

  • 100 g parmezan
  • 10 g usturoi
  • 500 g măsline kalamata fără sâmburi
  • 50 g roșii uscate marinate
  • 10 g fileuri de anșoa
  • 150 g ulei de măsline

Mod de preparare

1. Într-un blender adăugați măslinele, roșile uscate marinate, parmezanul, fileurile de anșoa și usturoiul, iar apoi mixați până obțineți o pastă de măsline. Pulsați de 2 până la 3 ori pentru a vă asigura că ingredientele au fost tocate.

2. Adăugați uleiul de măsline în timp ce mixați compoziția până obțineți o textură de pastă.

3. Asezonați după gust și serviți la temperatura camerei.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ruladă cu spanac și brânză

Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ruladă cu spanac și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon

Roxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti

Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon