Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Asian food at its best!🥢 How to cook vietnamese spring rolls [ASMR]
1. Curățați coaja morcovului cu ajutorul unui peeler.
2. Tăiați morcovul, castravetele și ardeiul sub formă de bastonașe subțiri.
3. Tăiați avocadoul cubulețe.
4. Puneți vermicelli într-o oală cu apă clocotită și fierbeți-i aprox. 5 min.
5. Asigurați-vă că îndepărtați pielea și oasele somonului.
6. Tăiați somonul în felii subțiri.
7. Înmuiați în apă călduță foițele de orez într-un vas cu apă călduță.
8. Așezați foițele de orez pe blatul de lucru umezit în prealabil cu puțină apă.
9. Ungeți foițele de orez cu sosul obținut din amestecarea maionezei împreună cu sosul sriracha.
10. Adăugați o felie de somon, câteva bastonașe de legume și avocadoul.
11. Adăugați apoi kale și baby spanac.
12. Rulați strâns foaia împreună cu umplutura.
13. Serviți pachețelele cu sosul obținut din amestecarea maionezei împreună cu sosul sriracha și/sau sosul de soia.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu