Roxana Blenche va arata ce ingrediente sa folositi si cum sa preparati acasa pas cu pas reteta de Foie gras de rață cu fasole albă I Blenchef
1. Curățați ghimbirul și tăiați-l cubulețe de 2mm x 2 mm.
2. Curățați mangoul de coajă și tăiați-l cubulețe de 2mm x 2 mm.
3. Tăiați salata kale mărunt.
4. Adăugați fasolea albă peste ingredientele tăiate.
5. Presărați sare – eu am optat pentru sarea neagră.
6. Turnați un fir de ulei de măsline.
7. Turnați un fir de oțet balsamic și amestecați bine.
8. Luați ficatul de rață și condimentați-l cu sare și piper (recomandabi-l piper proaspăt măcinat).
9. Adăugați zmeura congelată într-o tigaie.
10. Adăugați zaharul și lăsați tigaia pe foc mic.
11. Adăugați puțină apă peste zmeură.
12. Între timp încingeți o tigaie, în care așezați ficatul de rață.
13. Turnați puțin vin roșu.
14. După ce s-a prăjit ficatul, opriți focul și lăsați-l să se odihnească câteva minute.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu