Blenchef a pregătit o rețetă de aperitiv pe cât de simplă pe atât de delicioasă. Rețeta de brânză Camembert la cuptor cu miere și fructe vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru a fi servită când ne dorim ceva rapid și dulce. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
1.Puneți o hârtie de copt într-o tavă de cuptor.
2.Așezați brânza camembert.
3.Crestați ușor partea de sus a brânzei cu un cuțit.
4.Turnați ulei de măsline.
5.Adăugați crenguțele de rozmarin.
6.Adăugați o lingură de miere.
7.Adăugați smochinele feliate.
8.Introduceți tava la cuptor aprox 15-20 min la 180 de grade.
9.Adăugați fructele de pădure pentru plating și gust.
Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintăRoxana Blenche - Reteta Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon I reteta pentru masa de Paște I reteta de Pasti
Ouă umplute cu pesto de leurdă și pate de somon
Comentarii
Adaugă comentariu