Blenchef a pregătit o rețetă de aperitiv pe cât de simplă pe atât de delicioasă. Rețeta de brânză Camembert la cuptor cu miere și fructe vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru a fi servită când ne dorim ceva rapid și dulce. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
1.Puneți o hârtie de copt într-o tavă de cuptor.
2.Așezați brânza camembert.
3.Crestați ușor partea de sus a brânzei cu un cuțit.
4.Turnați ulei de măsline.
5.Adăugați crenguțele de rozmarin.
6.Adăugați o lingură de miere.
7.Adăugați smochinele feliate.
8.Introduceți tava la cuptor aprox 15-20 min la 180 de grade.
9.Adăugați fructele de pădure pentru plating și gust.
Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea! Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante. Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări
Pătrate mari cu jumări și brânzăBlenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintă
Comentarii
Adaugă comentariu