Bruschetta cu sos pesto

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Delicious and easy to make Pesto BRUSCHETTA Recipe by Blenchef | [ASMR]

Ingrediente

  • 1 buc bagheta de pâine proaspătă
  • 20 ml ulei de măsline
  • 2 g sare maldon
  • 2 ouă
  • 30 g prosciutto
  • 20 g salami
  • 50 g pesto (de casă)
  • 2 g busuioc proaspăt
  • 10 ml ulei de floarea soarelui

Mod de preparare

1. Feliați bagheta de pâine pe lățime.

2. Adăugați puțin ulei de măsline într-o tigaie și adăugați feliile de pâine.

3. Adăugați sare maldon.

4. Adăugați uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mică și lăsați-o la foc mediu.

5. După ce s-a încins uleiul, spargeți ouăle în tigaie.

6. Ungeți bine feliile de pâine prăjită cu sosul pesto, adăugați deasupra prosciutto/salami și un ou (rețeta mea de sos pesto de casă → https://www.youtube.com/watch?v=hWSdmD-EIWQ).

7. Adăugați sare maldon și piper.

8. Serviți preparatul imediat cu frunze de busuioc proaspăt.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Ruladă cu spanac și brânză

Ruladă cu spanac și brânză

Blenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!

Ruladă cu spanac și brânză
Drob de miel în foi de placintă

Drob de miel în foi de placintă

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.

Drob de miel în foi de placintă