Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Delicious and easy to make Pesto BRUSCHETTA Recipe by Blenchef | [ASMR]
1. Feliați bagheta de pâine pe lățime.
2. Adăugați puțin ulei de măsline într-o tigaie și adăugați feliile de pâine.
3. Adăugați sare maldon.
4. Adăugați uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mică și lăsați-o la foc mediu.
5. După ce s-a încins uleiul, spargeți ouăle în tigaie.
6. Ungeți bine feliile de pâine prăjită cu sosul pesto, adăugați deasupra prosciutto/salami și un ou (rețeta mea de sos pesto de casă → https://www.youtube.com/watch?v=hWSdmD-EIWQ).
7. Adăugați sare maldon și piper.
8. Serviți preparatul imediat cu frunze de busuioc proaspăt.
Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea! Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante. Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări
Pătrate mari cu jumări și brânzăBlenchef a pregătit o rețetă perfectă pentru un aperitiv delicios. Rețeta de ruladă cu spanac și brânză vine cu un gust răcoritor și savuros, ideal pentru o zi de vară. Așa că te invităm să dai play celui mai nou clip de la Blenchef și să gătești această rețetă împreună cu Roxana Blenche!
Ruladă cu spanac și brânzăCu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Roxana Blenche a pregătit rețete tradiționale, perfecte pentru masa în familie. Transformă rețeta tradițională de drob de miel în ceva inedit. Astfel, Blenchef îți aduce rețeta de drob de miel în foi de placinta, ușor de făcut și bogată în gust. Acest preparat îți va aduce garantat succesul la masa de Paște.
Drob de miel în foi de placintă
Comentarii
Adaugă comentariu