Weekend culinar în București - Eclarts

Săptămâna aceasta vă propun o nouă călătorie, însă de această dată pe tărâmul delicios al deserturilor.

Weekend culinar în București - Eclarts

Eclarts sweet fusion

Astăzi am să vă introduc în lumea delicioasă a Eclarts. Singura patiserie din lume specializată în fuziunea dintre tartele și eclerele trandiționale. Am știut imediat ce le-am trecut pragul, împreună cu sora mea, că urmează să avem parte de cele mai rafinate și savuroase preparate franțuzești.

Disponibile în nenumărate sortimente, Eclarts se adresează inclusiv gurmanzilor, cărora dintr-un motiv sau altul, le este interzis consumul de zahăr (categoria Eclarts 100% fără zahăr: https://eclarts.ro/categorie/sans-sucre/) și/sau celor orientați să consume doar ingrediente certificate și atestate bio (categoria Eclarts BIO: https://eclarts.ro/categorie/cremes-speciales/).

Am mers pe o selecție de 6 eclere diferite, astfel încât să gustăm cât mai multe: Fruits de Bois, Pistache et Framboise, Creme aux Lions, Citron Vert, Choco Choco și Noix de Coco Tropicales.

Eclerul la care îmi stă gândul de fiecare dată când simt că vreau ceva dulce este cel cu ciocolată albă și inserție de zmeură, care am înțeles că este și cel mai vândut - nu sunt deloc surprinsă!

De cealaltă parte, sora mea, care este o mare iubitoare de ciocolată Bounty, a fost extrem de încântată să găsească o alternativă din ingrediente naturale. Un blat conceput din biscuiți de casă și a cărui dulceață provine exclusiv din ciocolată - în preparatele Eclarts nu se adaugă zahăr.

Pentru acasă am luat trei cozonaci pe care i-am comandat în prealabil, astfel încât să-i putem servi împreună cu familia, la masa de Paști. Blatul pufos și umplutura acestora sunt piesele de rezistență, așa că nu uita să adaugi pe lista cumpărăturilor de sărbători celebrul cozonac Babka. Sunt sigură că îmi vei mulțumi mai târziu!

Cine nu ar vrea o bucățică din Dirty Diana? Tort artizanal cu blat umed, ganache de ciocolată și bucăți de ciocolată. Nu e de mirare că a fost preparatul cel mai așteptat și savurat de întreaga familie. Acum știu că atunci când vreau să îi surpind pe cei dragi atât vizual cât și prin gustul deosebit, optez pentru un tort realizat în laboratorul magic al celor de la Eclarts.

Așadar dacă aveți poftă de ceva dulce și sunteți în București, treceți neapărat pragul patiseriei Eclarts. Vă garantez că vă veți îndrăgosti de preparatele lor!

Comentarii

A

Anca Aldea • 20 Aprilie 2023, 19:03 Este publicitate platita? Daca da, onest ar fi sa fie semnalizata cu P. Daca nu, mea culpa.

R

Roxana Blenche • 21 Aprilie 2023, 16:36 Salut Anca! În primul rând doresc sa îți multumesc pentru feedback. Pentru a răspunde la întrebare: nu, acest articol nu este publicitate plătită. Proiectul Gurmanzi nomazi este o secțiune unde împărtășesc experiențele culinare din țară, cât și din afara României, într-un mod cât mai obiectiv (ținând în același timp cont că la fel ca arta, gusturile sunt subiective). O zi frumoasă și te mai aștept pe blog! 😊

A

Anca Aldea • 25 Aprilie 2023, 07:28 Super! De-abia astept sa incerc eclerul cu zmeura! 😘

Adaugă comentariu

Weekend culinar în București - Coclintă Brasserie

Weekend culinar în București - Coclintă Brasserie

Weekend culinar în București - Coclintă Brasserie
Weekend culinar în București - Arome

Weekend culinar în București - Arome

Weekend culinar în București - Arome
Weekend culinar în București - The Temple Social Pub

Weekend culinar în București - The Temple Social Pub

Weekend culinar în București - The Temple Social Pub