Spanac cremos cu ouă

Roxana Blenche te invită să faci o rețetă super rapidă și simplă, dar delicioasă și nutritivă! Rețeta de spanac cu ou este una clasică, perfectă pentru un mic dejun bogat în nutrienți. Gătește alături de Blenchef pentru un rezultat de excepție!💚

Ingrediente

  • 500 g spanac congelat
  • 2 ouă
  • 4 căței de usturoi
  • 400 ml smântână lichidă
  • 2 linguri de făină

Mod de preparare

1. Într-o cratiță adaugați spanacul congelat şi smântâna lichidă deasupra.

2. Gătiți spanacul la foc mediu.

3. Curățați usturoiul.

4. Într-un bol adăugați două linguri de făină şi puțină apă călduță, amestecând foarte bine.

5. În vasul cu spanac adăugați sare şi zrobiți usturoiul cu ajutorul unei prese pentru usturoi.

6. Adaugați îngroşeala obținută din amestecul de făină şi apă şi amestecați bine până se îngroaşe.

7. Între timp prăjiți ochiurile într-o tigaie.

💕Poftă bună!

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ouă Benedict cu somon de Alaska

Ouă Benedict cu somon de Alaska

Chef Roxana Blenche iti arata cum prepari pas cu pas reteta de Mic dejun rapid - Oua Benedict cu somon de Alaska - By Blenchef

Ouă Benedict cu somon de Alaska