Dragii mei,
Vă invit să continuăm călătoria culinară în frumoasa insulă Rhodos și să facem o oprire la restaurantul Byzantino. Un loc renumit printre localnici pentru bucatăria sa grecească excelentă, serviciile de înaltă calitate și experții certificați în vinuri.
Deși experții în vinuri de la restaurantul Byzantino sunt remarcabili, fiind o zi foarte călduroasă, noi am avut poftă de o bere, aceeași bere locală răcoritoare pe care am savurat-o și la restaurantul anterior. A fost alegerea perfectă pentru masa de prânz, mai ales că am optat să stăm chiar sub razele soarelui. Fără îndoială, este un restaurant cu o priveliște demențială, unde mă văd savurând un pahar de vin în așteptarea serii.
Vreau să încep prin a vă povesti despre primul și cel mai iubit fel de mâncare servit aici: midiile saganaki - un deliciu culinar. Gătite în unt și sos aromatic, sunt o combinație perfect echilibrată între gustul sărat al midiilor și aromele ademenitoare ale legumelor, ouzoului și sosului de roşii.
Calamarul umplut este, fără îndoială, unul dintre cele mai delicioase preparate cu calamar pe care le-am gustat vreodată. Este absolut remarcabil și vă încurajez să îl încercați dacă ajungeți în Lindos. Acel sosul și umplutura din interior completează excelent gustul calamarului.
Nu pot să nu menționez și cremele tartinabile, care, din câte am observat, sunt foarte apreciate peste tot în Grecia. Întinse pe pâinea prăjită devin o gustare excelentă.
Este minunat să poți explora diferite preparate culinare în timp ce te bucuri de o priveliște pitorească, așa cum o oferă Lindos. Așadar, vă recomand și vouă să vizitați acest restaurant dacă urmează să călătoriți în Rhodos și să vă bucurați de o experiență culinară și vizuală de neuitat.
Comentarii
Adaugă comentariu