Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa

Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa

Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa
Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa
Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa
Spaghete carbonara - cu paste făinoase Băneasa

Comentarii

S

Stela Pelion • 16 Ianuarie 2024, 12:29 Felicitari 👍❤️ super bune

B

Bucur Catalin • 16 Ianuarie 2024, 13:04 Absolut perfecte 😍

M

Magdalena Nastasache • 16 Ianuarie 2024, 14:16 Doamne esti fenomen in gătit!Super am sa fac si eu !

B

Bodoc • 16 Ianuarie 2024, 15:54 Ai pus sare la punctele 3, 6 și 7. Pecorino este el însuși sărat.
Aș adăuga punctul 7.5. Opriți focul, că altfel iese omletă și nu vreți asta.
În rest e de bine.
Mulțumim. 👍

R

Roxana Blenche • 13 Februarie 2024, 16:03 Mulțumesc, Stela! 🙏❤️

R

Roxana Blenche • 13 Februarie 2024, 16:04 Madalina, mulțumesc frumos pentru apreciere! 🙏 Aştept feedback-ul tău 🥰

R

Roxana Blenche • 13 Februarie 2024, 16:06 Bodoc, mulțumesc pentru sugestie! 🙏

A

Aura • 01 Iunie 2024, 13:13 Superbe,multumesv

Adaugă comentariu

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci

Cocoșel de pădure confiat cu mămăligă și sos de vin roșu cu ciuperci
Pătrate mari cu jumări și brânză

Pătrate mari cu jumări și brânză

Astazi dragilor, călătorim în Maramures, direct în copilăria mea!  Acest fel de mâncare reprezinta fiecare moment din copilăria mea și a tuturor maramureșenilor. Pătratele mari de la Paste Baneasa, care sunt din grâu moale se împletesc perfect cu brânză de burduf și jumarile crocante.  Va las pe voi sa descoperiți acum acest univers. Macaroane cu brânză și jumări 

Pătrate mari cu jumări și brânză
Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură

Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură

Ciorba de păstăi verzi cu afumătură este o mâncare tradițională românească, savuroasă și reconfortantă, ideală pentru zilele răcoroase. Această ciorbă combină delicatețea păstăilor verzi cu gustul intens al afumăturii (cum ar fi costița sau ciolanul), totul completat cu legume proaspete și acrită cu borș sau lămâie. Servită fierbinte, cu smântână și ardei iute, este o explozie de arome autentice care aduce gustul copilăriei și al meselor în familie.

Ciorbă de păstăi verzi cu afumătură