Negresă de post

Ingrediente

  • 280 g apă
  • 170 ml ulei de floarea soarelui
  • 300 g făină
  • 200 g zahăr
  • 30 g cacao
  • 10 g praf de copt
  • 150 g gem de prune
  • 200 g nucă coaptă

Mod de preparare

1. Într-un bol adăugați apa şi gemul de prune.

2. Omigenizați cele două ingrediente cu ajutorul unui tel.

3. Adăugați zahărul, uleiul de floarea soarelui şi cacao.

4. Încorporați bine toate ingredientele.

5. Adăugați făina şi praful de copt.

6. Adăugați o parte din nuci în compoziția obținută.

7. Ungeți cu ulei o tavă de cuptor.

8. Turnați compoziția şi presărați restul de nucă rămasă.

9. Introduceți negresa la cuptor la 170 grade pentru aprox. 30-40 min.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu