Diana • 03 Decembrie 2023, 16:14
La Eska am fost acum 3 ani și ne-a plăcut foarte mult. Țin minte că am vrut neapărat cartofii cu cenușă, potatoes in ash,
smoked fish, kefir, dill, brioche butter. Din câte știu, restaurantul este recomandat și de la cei de la Mischelin
Am mai fost la un restaurant tradițional "Lokál Dlouhááá", la ceva măcelărie barileț foarte ok "Naše maso"
R
Roxana Blenche • 04 Decembrie 2023, 11:32
Bună Diana!
Îți mulțumesc pentru comentariu!
Într-adevăr restaurantul este inclus în ghidul Michelin, lucru care nu mă surprinde deloc: personalul de aici face o treabă minunată! Îmi pare rău că nu am avut ocazia să vizităm restaurantul de două ori și să experimentăm și alte preparate. Cu toate acestea, îmi propun să revin în Praga, poate anul viitor, pentru a explora și savura și alte delicii, printre care și cartofii în cenușă menționați de tine.
Cât despre cel de al doilea restaurant, am să mă asigur că e pe listă și el la reîntoarcerea mea în Praga!
Îți doresc o zi frumoasă!
V
Voinea Cornelia • 16 Decembrie 2023, 15:29
Bună ziua. Nu am avut ocazia sa ajung la Praga dar mi-as dori sa pot avea onoarea de a-i trece pragul Eska. Mulțumesc și multa sănătate
T
Tomoiaga Viorica • 17 Decembrie 2023, 07:53
Bună ziua. Restaurantul unde aș dori să ajung.o zi frumoasă.
Comentarii
Diana • 03 Decembrie 2023, 16:14 La Eska am fost acum 3 ani și ne-a plăcut foarte mult. Țin minte că am vrut neapărat cartofii cu cenușă, potatoes in ash,
smoked fish, kefir, dill, brioche butter. Din câte știu, restaurantul este recomandat și de la cei de la Mischelin
Am mai fost la un restaurant tradițional "Lokál Dlouhááá", la ceva măcelărie barileț foarte ok "Naše maso"
Roxana Blenche • 04 Decembrie 2023, 11:32 Bună Diana!
Îți mulțumesc pentru comentariu!
Într-adevăr restaurantul este inclus în ghidul Michelin, lucru care nu mă surprinde deloc: personalul de aici face o treabă minunată! Îmi pare rău că nu am avut ocazia să vizităm restaurantul de două ori și să experimentăm și alte preparate. Cu toate acestea, îmi propun să revin în Praga, poate anul viitor, pentru a explora și savura și alte delicii, printre care și cartofii în cenușă menționați de tine.
Cât despre cel de al doilea restaurant, am să mă asigur că e pe listă și el la reîntoarcerea mea în Praga!
Îți doresc o zi frumoasă!
Voinea Cornelia • 16 Decembrie 2023, 15:29 Bună ziua. Nu am avut ocazia sa ajung la Praga dar mi-as dori sa pot avea onoarea de a-i trece pragul Eska. Mulțumesc și multa sănătate
Tomoiaga Viorica • 17 Decembrie 2023, 07:53 Bună ziua. Restaurantul unde aș dori să ajung.o zi frumoasă.
Adaugă comentariu