Cine este ROXANA BLENCHE. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"

Articol kfetele.ro sub semnat de Carla Niram. Roxana Blenche a surprins pe toată lumea cu talentul ei în arta gastronomiei și a reușit să cucerească inimile telespectatorilor în timpul participării sale la emisiunea culinară. Descoperă, în rândurile de mai jos, cine este Roxana Blenche, cum a ajuns să fie unul dintre cei mai apreciați bucătari și cine este partenerul ei de viață.

Cine este ROXANA BLENCHE. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate"

Participarea Roxanei Blenche la emisiunea culinară „Chefi la cuțite” nu i-a adus decât un mare succes și o comunitate impresionantă de fani care abia așteaptă să afle cât mai multe secrete în bucătărie de la ea.

Cine este Roxana Blenche

Născută pe data de 7 aprilie 1993 şi crescută în Baia Mare, Roxana Blenche își are originile în Sălaj. Se pare că tatăl tinerei a fost din comuna Poiana Blenchii, acolo unde Roxana îşi petrecea vacanţele de vară în copilărie.

„Tatăl meu a fost din Poiana Blenchii. În copilărie, a fost foarte frumos. În vacanţele de vară mergeam la bunici şi îi ajutam la munca agricolă, de la cules de poame până la săpat de cartofi, porumb şi dat oile în strungă. A fost o experienţă frumoasă pe care, din păcate, astăzi nu mulţi copii o trăiesc”, a spus Roxana Blenche.

Roxana Blenche a avut înclinații în alte domenii profesionale înainte de a-și descoperi talentul în arta gastronomiei! Tânăra a avut un susținător pe măsură până să ajungă foarte cunoscută, mai exact pe sora ei, cea care i-a făcut rost de un interviu pe postul de bucătar în cadrul unui restaurant fine dining abia deschis în Baia Mare.

Încă în anul patru la facultate și sigură că va deveni inginer zootehnist, Roxana Blenche s-a prezentat totuși la interviu, iar de aici a început povestea ei în vasta lumea a gastronomiei.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023- radioimpuls.ro

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu.

Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana Blenche în urmă cu ceva timp.

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Kastamonu: Transformă-ți bucătăria cu eleganță

Kastamonu: Transformă-ți bucătăria cu eleganță

Kastamonu: Transformă-ți bucătăria cu eleganță
Aroma gustului autentic: Condimente fără secrete

Aroma gustului autentic: Condimente fără secrete

Aroma gustului autentic: Condimente fără secrete
Despre pasiunea pentru cafea și arta culinară: Un interviu cu Roxana Blenche

Despre pasiunea pentru cafea și arta culinară: Un interviu cu Roxana Blenche

Despre pasiunea pentru cafea și arta culinară: Un interviu cu Roxana Blenche